Manifestatie

 

Deze Europese verkiezingen willen we het geluid van tolerantie, groene vernieuwing en economische rechtvaardigheid laten klinken. Tienduizenden ondertekenden het manifest van de bijzondere coalitie van Amnesty International tot PAX, en van DeGoedeZaak tot Stem op een Vrouw. En we willen ook op straat zichtbaar zijn, daarom willen we je uitnodigen om je te laten zien, aanstaande zondag 19 mei in Park Transwijk in Utrecht tijdens een gratis manifestatie, met artiesten en sprekers uit binnen- en buitenland.

Oud Amnesty Hongarije-directeur Julia Ivan, klimaatstaker Jamie Gover en seksuele rechten-voorvechter Neil Datta doen daar onder anderen hun verhaal. En Fresku, Sabrina Starke, Kasba, Onias Landveld en DJ Joshua Walter treden op. We verzamelen ons om te laten zien dat het debat over de toekomst van Nederland en Europa over onze onderwerpen moet gaan, en dat er meer is dan de taal van verdeeldheid, angst en stilstand.

 

Dit bericht is overgenomen van DEGOEDEZAAK

 

Wat? Manifestatie Hart boven Hard
Waar? Park Transwijk, Utrecht
Wanneer? Aanstaande zondag 19 mei van 13.00 - 17.00   

Reactie schrijven

Commentaren: 0